Door ruim 20 jaar te hebben gewerkt als goudsmid bij diverse bedrijven in de regio, ben ik een allround goudsmid die alle facetten van het vak ´in de vingers´ heeft. Sinds 2007 run ik mijn eigen bedrijf, Ulrike Goud & Zilver Atelier. Hier kan ik mijn ervaring, enthousiasme en fantasie koppelen om zo voor mijn klanten een uniek sieraad te ontwerpen/maken.

 

Valyra haarsieraden

October 2013

Als vijftienjarige ben ik naar Schoonhoven gegaan om het goudsmids-vak te gaan leren. Na het behalen van mijn meesterteken heb ik tot de dag van vandaag met veel plezier mijn beroep uitgeoefend.

Al die jaren heb ik steeds meer bijgeleerd, zodat ik nu als allround goudsmid mijn expertise in kan zetten.

Mede daardoor heeft Inge mij gevraagd haar technisch te ondersteunen bij het maken van de haarsieraden van Valyra. Ik vind het heerlijk om nieuwe ideeën om te zetten tot een mooi sieraad en het ontwikkelen en afwerken van deze haarsieraden is extra leuk om te doen, tenslotte heb ook ik wat langer haar.

Docent Edelsmeden bij de vrije academie Nijmegen.

Januari 2015

Vanaf januari 2015 heb ik mij aangesloten bij de Vrije Academie Nijmegen en geef in het Lindenberg gebouw lessen in edelsmeden. Daar is een lokaal geheel ingericht als edelsmid atelier, zodat beginners tot gevorderden zelf sieraden kunnen maken en waar ik de liefde voor mijn vak kan delen met enthousiaste cursisten.

Pin It on Pinterest

Share This