Door ruim 20 jaar te hebben gewerkt als goudsmid bij diverse bedrijven in de regio, ben ik een allround goudsmid die alle facetten van het vak ´in de vingers´ heeft. Sinds 2007 run ik mijn eigen bedrijf, Ulrike Goud & Zilver Atelier. Hier kan ik mijn ervaring, enthousiasme en fantasie koppelen om zo voor mijn klanten een uniek sieraad te ontwerpen/maken.

 

Als vijftienjarige ben ik naar Schoonhoven gegaan om het goudsmids-vak te gaan leren. Na het behalen van mijn meesterteken heb ik tot de dag van vandaag met veel plezier mijn beroep uitgeoefend.

Al die jaren heb ik steeds meer bijgeleerd, zodat ik nu als allround goudsmid mijn expertise in kan zetten. 

Docent Edelsmeden bij de vrije academie Nijmegen.

In januari 2015 had ik mij aangesloten bij de Vrije Academie Nijmegen en gaf in het Lindenberg gebouw lessen in edelsmeden. Daar is een lokaal geheel ingericht als edelsmid atelier, zodat beginners tot gevorderden zelf sieraden kunnen maken en waar ik de liefde voor mijn vak kon delen met enthousiaste cursisten. Helaas heb ik in juni 2021moeten besluiten hiermee te stoppen. Maar het zal altijd een erg leuke en ook voor mij leerzame periode in mijn professionele loopbaan zijn. 

Pin It on Pinterest

Share This